Naša priča

Naša priča i vrijednosti

REVIMED® predstavlja koncept zdravijeg i kvalitetnijeg života koji ima za cilj promicanje zdravlja svih uzrasta kroz konzumaciju proizvoda na bazi BIO matične mliječi, meda, vitamina C, stevije i željeza, uz puno poštivanje svih zahtjeva kvaliteta. Objedinjujući dugogodišnju tradiciju pčelarstva sa iskustvom u oblasti dodataka ishrani uz primjenu najmodernije tehnologije koja osigurava vrhunski kvalitet proizvoda, razvijamo i usavršavamo inovativne proizvode modernog doba, umjesto da se zadovoljimo komercijalnim, sintetičkim proizvodima.

REVIMED® proizvodi su prirodni i inovativni, te su odraz potrage za proizvodima koje mogu konzumirati naša djeca i porodica kako bi ojačali svoj imunitet i izdržali sve psiho-fizičke napore koje nosi moderan način života. Liofilizovana matična mliječ koja se nalazi u REVIMED® proizvodima označena je BIO certifikatom koji potvrđuje usklađenost s ekološkim standardima proizvodnje.

REVIMED® je izuzetna kombinacija liofilizirane BIO matične mliječi, dehidriranog meda, dvovalentnog helatnog željeza, vitamina C i stevije – prirodnog zaslađivača bez ugljikohidrata i sa 0 kalorija. Jedinstveni osvježavajući napitak za cijelu porodicu koji se može koristiti bez prekida, sa svim lijekovima i namirnicama. Zbog čega REVIMED® proizvode i nazivamo revolucionarnom kombinacijom 21. stoljeća.

REVIMED® zajednica

Kroz svoj rad svakodnevno sarađujemo sa stručnjacima iz različitih oblasti – liječnicima, farmaceutima, nutricionistima, pčelarima, apiterapeutima i mnogim drugima, čija mišljenja su nam od izuzetnog značaja za daljnji rad, razvoj i usavršavanje REVIMED® linije proizvoda. REVIMED® proizvodi su za kratko vrijeme prepoznati od strane zdravstvenih radnika, farmaceuta, pčelara i zadovoljnih kupaca. Za pacijente redovno održavamo stručna savjetovanja i degustacije u apotekarskim lancima i trgovinama zdrave hrane, dok za apotekare organizujemo edukacije, koje provode stručni konsultanti sa višegodišnjim iskustvom u edukaciji, korištenju i primjeni pčelinjih proizvoda.

REVIMED® vrijednosti

Od samog početka odlučili smo da nema kompromisa kada je kvalitet REVIMED® proizvoda u pitanju, da ćemo uvijek učiti, dalje se razvijati i na taj način ponuditi kupcima proizvode koji odražavaju REVIMED® vrijednosti i poslovnu filozofiju. Uz pomoć naših iskusnih partnera iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke i Bosne i Hercegovine, kao i mnogih drugih stručnjaka i institucija širom Evrope, kontinuirano proširujemo svoja znanja i iskustva te se stalno edukujemo i usavršavamo.

REVIMED® vrijednosti uključuju:

  • Korištenje kvalitetnih sirovina koje ljudskom organizmu pružaju samo najbolje
  • Vrhunski kvalitet krajnjih proizvoda, koji odražava balans sastojaka i potrebe modernog doba
  • Briga o našim kupcima, zaposlenicima, saradnicima, poslovnim partnerima i okolišu
  • Fokus na daljem unaprijeđenju i širenju palete REVIMED® proizvoda

Zahvalni smo našim kupcima na njihovoj podršci, znajući da sa nama dijele viziju boljeg i zdravijeg koncepta života.

Stoga svakodnevno živimo naš slogan „REVIMED za kvalitetniji život“

Brinući o vlastitom fizičkom i duhovnom zdravlju na kvalitetan, ispravan i ekološki osvješten način, brinemo se i za budućnost našeg društva i okoliša.

„Vizija je umijeće sagledavanja onoga što je drugima nevidljivo“
Jonathan Swift

Sve velike ideje počinju sa vizijom, ali na koji način se ta vizija pretvara u jasnu ideju i misiju vodilju? Na način da smo shvatili da možemo ponuditi REVIMED proizvode koji će pomoći drugima da sačuvaju i unaprijede svoje zdravlje, onako kako su pomogli i nama. Stoga je naša misija da svakodnevno pomažemo u postizanju sretnog, zdravog, kvalitetnog i motivisanog života što većeg broja ljudi, na prirodan način i uz matičnu mliječ i med kao osnovne sastojke.

„Kada bi pčele nestale, čovjek bi preživio manje od 4 godine“ Maurice Maeterlich, autor knjige „Život pčela“

Naše vrijednosti odražavaju ono u što vjerujemo i vode nas u svemu što radimo. Utičemo na kvalitet života i doprinosimo blagostanju ljudi svaki dan. To činimo djelujući s integritetom i održavanjem najviših standarda kvaliteta, etike i usklađenosti.

Uvijek smo u potrazi za prirodnim, orginalnim i inovativnim načinima za povećanje izvrsnosti. Želimo udovoljiti našim potrošačima, zato neprestano pratimo njihovo ponašanje, želje i potrebe. Jedan od ciljeva je postati lider na području dodataka ishrani na bazi liofilizovane matične mliječi, prepoznatljiv po jedinstvenim i kvalitetnim proizvodima.

Politika kvaliteta i sigurnosti hrane

U skladu sa Politikom kvaliteta i sigurnosti hrane utemeljene na misiji i viziji kompanije, dosljedno i kontinuirano obezbjeđujemo najviši kvalitet REVIMED proizvoda

Uz zdravstvenu ispravnost i vrhunski kvalitet proizvoda, temelj politike upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane je zadovoljstvo potrošača, a ispunjavanje zahtjeva i očekivanja potrošača predstavlja imperativ kompanije Novus Spiritus i svih partnera. Dokaz brige o vrhunskom kvalitetu i ispravnosti proizvoda je posjedovanje certifikata prema međunarodnom standardu ISO 9001 za sistem upravljanja kvalitetom, ISO 22000 za sistem upravljanja sigurnošću hrane, kao i postupke samokontrole bazirane na načelima HACCP-a. Kompanija Novus Spiritus i njeni partneri u saradnji s nadležnim službama vode brigu o svim ciljevima kvaliteta i zdravstvene ispravnosti proizvoda kako bi se osigurao visok nivo zaštite zdravlja potrošača. Konstantna poboljšanja su vidljiva uspješnim recertifikacijama kroz stalne nadzore (audite), iz čega proizlaze dobro postavljene korektivne akcije i značajne preventivne mjere.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi

0
Korpa
  • Korpa je prazna.